donderdag 05 mei 2016
TOP NIEUWS

DINSDAG 03|05

BARNEVELD - r.vandebeek Schilders en r.vandebeek Verf organiseren op woensdagavond 11 mei een informatieavond voor mensen die van plan zijn om zelf hun huis te schilderen.

 

Professionele schilders delen die avond de kneepjes van het vak. Ze leggen uit hoe, in welke volgorde en met welk type verf je het beste een schilderklus kunt aanpakken. Ook gaan ze in op onderwerpen als reinigen, schuren, houtrotreparatie en natuurlijk de schildertechnieken zelf. Uitleg en demonstratie ,,In onze verfwinkel merken we dat steeds meer mensen behoefte hebben aan praktische tips en concrete adviezen ...

1/1

ZONDAG 01|05

HOOGLANDERVEEN - Gymvereniging Doves is afgelopen zaterdag met een groot aantal leden naar Hooglanderveen geweest.

 

Er waren twee series van 2 uur turnen onder begeleiding. Iedereen die hier aanwezig was ging uiteindelijk tevreden en behoorlijk moe naar huis. Dit kwam mede door het vele trampolinewerk met als eindpunt een schuimblokkenbak.

DONDERDAG 28|04

BARNEVELD - Donderdagmiddag 28 april heeft advocatenbureau BVD een nieuw kantoor geopend aan de Raadhuisplein in Barneveld.

Voor de opening is er een grote gouden strik om het nieuwe pand gehangen. Ook is er een grote witte tent en een rode loper geplaatst. In de witte tent werd gesproken door verschillende sprekers over het pand. Nadat de sprekers hun woorden afgerond hadden is iedereen naar het geplaatste lint gegaan en heeft de burgemeester Asje van Dijk van Barneveld het lint doorgeknipt.

Na de opening is er een korte gelegenheid geweest om in het pand te kunnen kijken.

 

Met de ...

1/1

DONDERDAG 28|04

BARNEVELD - Het college van burgemeester en wethouders van Barneveld zoekt op korte termijn naar een interim-bestuurder voor Museum Nairac. Dat is één van de aanbevelingen die mr. E.M. d’Hondt doet in zijn onderzoeksrapport. Hij onderzocht de afgelopen periode, op verzoek van het college van B&W, de situatie bij het Barneveldse museum nadat het bestuur enkele weken geleden plotseling was opgestapt. 

 

Het college wilde al eerder onderzoeken, in samenspraak met bestuur en directie van het museum, of verhalen over het museum in het algemeen en de verhouding tussen ...

WOENSDAG 27|04

BARNEVELD - Traditioneel begint Koningsdag met een aubade. Terwijl de zon scheen werden om 10:00 uur de gedecoreerden van de gemeente Barneveld toegespeeld door de Harmonie op het bordes van het oude Raadhuis.

 

Het Gowthorpeplein stond vol met de leukste kinderspelen van Skippy-Rent, hier kon je glijden, springen, draaien of je laten schminken. Vanaf 10.30 uur begon de oldtimerrit vanaf de Kapteynstraat. De wagens stonden opgesteld voor de liefhebbers voordat ze de Oranjerit gingen rijden.

 

De straten van het centrum van Barneveld kleuren oranje door de ...

GISTEREN 04|05

GEMEENTE BARNEVELD - Op 4 mei herdenken we in het gehele land om 20.00 uur de Nederlandse slachtoffers die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen in oorlogssituaties en bij vredesmissies. Het gemeentebestuur van Barneveld nodigt inwoners uit om vanavond deel te nemen aan een van de volgende herdenkingsbijeenkomsten of -plechtigheden.

 

  • In Barneveld is om 19.05 uur een herdenkingsbijeenkomst bij het nieuwe monument op het terrein bij de ingang van de gemeentelijke begraafplaats 'De Plantage' aan de Narcissenstraat. Na afloop van de plechtigheid bestaat de ...

GISTEREN 04|05

BARNEVELD - Op woensdagmiddag 11 mei 2016 vindt op het Raadhuisplein in Barneveld weer een beëdiging plaats van militairen die tot het regiment Bevoorradings- en Transporttroepen behoren. De ceremonie vindt plaats van 14.15 tot 15.15 uur.

 

Tijdens deze ceremonie leggen de nieuw geplaatste militaire de eed of belofte af. Dit dient altijd zo spoedig mogelijk na het voltooien van de opleiding te gebeuren. Want zonder het afleggen van de eed of belofte mag een militair niet uitgezonden worden.

 

Het afleggen van de eed/belofte is een belangrijke stap voor de militair, dat ...

Agenda

Vandaag

12:00
Stoutenburg

Vandaag

12:00
Voorthuizen

Vandaag

12:30
Barneveld

Dinsdag 10 mei

19:30
Barneveld

Donderdag 12 mei

19:00
Garderen

Vrijdag 13 mei

19:00
Stroe
Waar bent u het gelukkigst?
Lokaal Adverteren