dinsdag 30 augustus 2016
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 29|08

BARNEVELD - In verband met geplande werkzaamheden rijden er op zaterdag 3 september en op zondag 4 september 2016 geen treinen tussen Amersfoort en Barneveld-Noord v.v.

 

In de vroege ochtend en de late avond rijden enkele treinen niet tussen Amersfoort en Ede-Wageningen v.v., dat betreft de volgende ritten:

 

3 september
Amersfoort vertrek 5.41 uur en 6.11 uur
Ede-Wageningen vertrek 1.25 uur en 1.55uur

 

4 september
Amersfoort vertrek 7.11 uur en 7.41 uur
Ede-Wageningen vertrek 23.55 uur en 0.25 uur

 

Connexxion zet bussen in. Reizigers dienen rekening te houden met ...

1/1

VRIJDAG 26|08

BARNEVELD - De CDA-fractie draagt Didi Dorrestijn-Taal uit Renswoude voor als nieuwe wethouder in de gemeente Barneveld. Zij volgt de in juni opgestapte Eppie Fokkema op in het college van B&W en neemt ook zijn portefeuille over.

 

Didi Dorrestijn-Taal is geen onbekende in de regio. Zij was 16 jaar raadslid en 9 jaar wethouder in de gemeente Renswoude en was actief betrokken bij Regio FoodValley. Zij heeft een breed regionaal netwerk.

 

Didi stelde zich beschikbaar nadat zij hoorde dat het CDA Barneveld op zoek was naar een nieuwe wethouder. Zij heeft daar goed over ...

1/1

DONDERDAG 25|08

GARDEREN - Het college van burgemeester en wethouders heeft haar voorkeur uitgesproken voor de bouw van een nieuwe sportzaal met dorpshuisfunctie aan de Koningsweg in Garderen. Met deze nieuwe accommodatie krijgen de inwoners uit Garderen een moderne en op de toekomstgerichte plek waarin ze elkaar kunnen ontmoeten en sportieve en sociale activiteiten kunnen ondernemen. Het is aan de gemeenteraad hierover een beslissing te nemen en een krediet beschikbaar te stellen. De behandeling wordt in september verwacht. 

 

Het huidig dorpshuis De Koepel in Garderen en de bijbehorende ...

1/1

DONDERDAG 25|08

BARNEVELD - Stichting Kleindierenmarkt Barneveld gaat de komende weken op zoek naar het liefste, leukste, ondeugendste, stoerste of schattigste huisdier van Barneveld. De prijsuitreiking van de huisdier-van-het-jaarverkiezing vindt plaats tijdens de Kleindierenmarkt op 7 september, die dan voor het eerst wordt uitgebreid met een landgoedmarkt met veel streekproducten.

 

"59 procent van de gezinnen in Nederland heeft een huisdier, samen gaat het om 33,4 miljoen dieren. Kortom: huisdieren spelen een hele belangrijke rol in ons leven en betekenen vaak veel voor hun baasje. Die mogen best ...

1/1

WOENSDAG 24|08

BARNEVELD - Zaterdag 3 september wordt de 39e Kerkpleinmarkt gehouden rondom de Oude Kerk in Barneveld.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

Er worden weer veel tweedehands artikelen aangeboden zoals, meubelen, boeken, huisraad, lampen, kleding en speelgoed. Verder worden er oliebollen, jam, haantje pik e.d. verkocht en kunt u gezellig een kopje koffie/thee of fris drinken op het terras.

 

Om 11.00 uur ...

VANDAAG 30|08

STROE -  "Ik ben opgegroeid met Countrymuziek en zong als klein meisje al mee met Tammy Wynette en Emmylou Harris en alles wat voorbij kwam aan Countrymuziek! In mijn tienerjaren hadden we een familiebandje met drie broers op gitaar (en mijn vader die de pedalsteel probeerde) Mijn broer Erwin zong samen met mij de liedjes. Later maakten wij samen deel uit van de band Paxton die helaas na een aantal jaren stopte. We brachten voornamelijk Countrymuziek en in die tijd ontmoette ik Heather Myles, Toen de band stopte, ben ik doorgegaan met mijn broer en zijn zwager en hebben we veel succes ...

DONDERDAG 25|08

BARNEVELD - Op woensdag 31 augustus 2006 verongelukte kapitein-vlieger Michael 'Sofac' Donkervoort uit Barneveld met zijn F-16 boven Afghanistan. Op woensdag 31 augustus 2016 – tien jaar later – wordt hij herdacht op de gemeentelijke begraafplaats 'De Plantage' in Barneveld.

 

Op de begraafplaats wordt, in het bijzijn van zijn familie en collega's, een bloemstuk geplaatst. Rond 14.45 uur vliegen ter nagedachtenis aan Michael een 4-tal F-16's op ongeveer 450 meter over de begraafplaats. Deze hoogte is de minimale toegestane vlieghoogte voor straaljagers boven Nederland. De ...

Agenda

Zaterdag 03 september

09:00
Barneveld

Zaterdag 03 september

10:00
Nijkerk

Maandag 05 september

20:00
Barneveld

Zaterdag 17 september

12:00
Voorthuizen

Zaterdag 22 oktober

21:30
Achterveld
Waar vier jij dit jaar vakantie?
Lokaal Adverteren