vrijdag 30 september 2016
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 29|09

BARNEVELD - Zaterdag 1 oktober gaan Harry Top, Han van der Loo en Cynthia Gerritsen een poging wagen om 8 uur lang op een wasmachine te blijven zitten. Halen ze dit dan mogen zij aan het eind van de dag de machine mee naar huis nemen.

 

Met 1 sanitaire stop wordt dit een pittige uitdaging maar als het lukt zijn ze in het bezit van een gloednieuwe Bosch Wasmachine t.w.v € 599,- De jury heeft hun reactie als winnende gekozen uit de vele reacties op Facebook.

 

Harry, daagt zich zelf uit om als drukke HDHD'r stil te blijven zitten, als het hem lukt krijgt zijn ...

1/1

WOENSDAG 28|09

BARNEVELD - De winnende foto van de zonsondergang in Katwijk aan Zee is gemaakt door Lisa ter Maten. De foto is gemaakt met een Canon EOS 100D.

 

Onlangs vestigde Fotografie Barneveld zich aan de Anthonie Fokkerstraat 61N op bedrijventerrein De Briellaerd. In samenwerking met het Barneveld Magazine hielden we deze leuke vakantiefoto actie.

Lisa ontvangt een waardebon t.w.v. € 75,- welke te besteden is bij Fotografie Barneveld.

1/1

DINSDAG 27|09

STROE - Heartstrings Zoals de naam van dit duo al laat vermoeden, spelen Elly Beurskens en Bruno van Hoek hun muziek – straight, clean and simple – recht uit het hart en doen dat met hun stemmen en de snaarinstrumenten die zo typerend zijn voor Old-time Country en Bluegrass: Banjo, Dobro, Mandoline en Gitaar Zij waren beiden al enige jaren actief in verschillende muziekgroepen toen zij elkaar ontmoetten in de Amsterdamse folkscene.

 

Meteen vonden zij elkaar in hun passie voor eerlijke, akoestische muziek. Sinds 1985 zijn zij samen actief geweest in groepen als Reckless Fingers, ...

1/1

ZONDAG 25|09

BARNEVELD - Bij voldoende belangstelling start E.H.B.O. vereniging Barneveld binnenkort weer een reanimatie / AED cursus.

 

Deze cursus bestaat uit twee avonden. De kosten voor deze avonden bedragen 45 euro per persoon inclusief lesmateriaal. Plaats van handeling is de Goede Herderkerk, te vinden aan het Jan Seppenplein 70 in Barneveld. Voor informatie of opgave kunt u bellen met mevr. S. Claassen, telefoon 06- 15360714 U kunt ook mailen naar reanimatie@ehboverenigingbarneveld.nl

 

Indien u deze cursus wilt volgen geef u dan zo spoedig mogelijk op want vol is vol. Door veel ...

1/1

DONDERDAG 22|09

ZWARTEBROEK -  In Het Domein in de nieuwbouwwijk Dwarsakker in Zwartebroek is het straks prettig en comfortabel wonen in een landelijke sfeer. Na jaren van voorbereiding gaat ‘de schop de grond in’ in Zwartebroek voor de bouw van betaalbare sociale huurwoningen door Woningstichting Barneveld en koopwoningen en vrije kavels door De Bunte Vastgoed Oost uit Ede. Het Domein bestaat uit 39 nieuwbouwwoningen en de eerste woningen worden naar verwachting voor de bouwvak van 2017 opgeleverd. Trots markeerden beide partijen op donderdag 22 september, samen met toekomstige bewoners en ...

GISTEREN 29|09

BARNEVELD - Dit najaar biedt de gemeente vijf Barneveldse huiseigenaren een gratis warmtescan aan. Wilt u daarvoor in aanmerking komen? Stuur dan vóór 8 oktober a.s. uw naam en adresgegevens, het bouwjaar van uw huis en uw motivatie naar energieloket@barneveld.nl, onder vermelding van 'warmtescan Barneveld'. Uit de inzendingen kiest de gemeente na een zorgvuldige afweging de winnaars. De uitslag wordt in oktober bekendgemaakt.

 

Hoe werkt een warmtescan?

Een warmtescan wordt gemaakt met een speciale warmtebeeldcamera, die temperatuurverschillen weergeeft in een kleurenafbeelding. ...

GISTEREN 29|09

BARNEVELD -  In het kader van de Dag van het Huren op zaterdag 1 oktober organiseert Woningstichting Barneveld een (mid)Dag voor actieve huurders op donderdag 29 september in Garderen. Ieder jaar opnieuw zet de woningstichting deze huurders, leden van bewonerscommissies, in het zonnetje. Waardering uiten voor de inspanning van deze groep huurders bij hun woning, buren en woonomgeving, daar gaat het om. Bijna zeventig personen vertrekken voor een gezellige middag naar Garderen. 

 

De bewoners gaan naar de Beeldentuin in Garderen en brengen een bezoek aan ’t Veluws ...

Agenda

Woensdag 05 oktober

17:00
Voorthuizen

Donderdag 06 oktober

09:00
Barneveld

Zaterdag 08 oktober

20:00
Barneveld

Zaterdag 22 oktober

21:30
Achterveld
Waar vier jij dit jaar vakantie?
Lokaal Adverteren