dinsdag 01 december 2015
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 01|12

BARNEVELD - Zaterdag 28 november was het zover. Sinterklaas kwam met 6 zwarte pieten naar de Burgthof in Barneveld. Daar wachtten 125 kinderen hen op.

De Sint had een verrassing in petto. Hij vertelde dat G.V. Doves volgend jaar 85 jaar bestaat en dat dit groots gevierd gaat worden. De locatie van dit feest is het Schaffelaarstheater in Barneveld. Na deze onthulling konden alle kinderen turnen en dansen met de pieten.

Aan het einde van de middag kreeg iedereen een chocoladeletter mee naar huis.

1/1

VANDAAG 01|12

BARNEVELD - Zaterdag 28 november werd bij G.V. Doves het jaarlijkse Sinterklaasfeest gehouden. Trainster Marlies van Dijk werd door de Sint in het zonnetje gezet.

Sinds 1990 is zij al lid van de vereniging. Marlies begon hier als turnster en werkte zich op tot een volwaardig trainster. Heel wat jaren traint zij met veel enthousiasme de jongens. Dit is inmiddels uitgegroeid tot drie groepen. Om haar 25 jarig jubileum bij G.V. Doves te vieren, ontving zij een bloemetje en een cheque.

Meer informatie over Doves en lestijden: www.gvdoves.nl

...
1/1

VRIJDAG 27|11

VOORTHUIZEN - De start bouw van 22 seniorenappartementen en een gemeenschappelijke ruimte aan de Van den Berglaan in Voorthuizen is in zicht. Op vrijdag 27 november ondertekenden Alan Bosch, directeur Nijhuis bouw Apeldoorn, en Arjen Jongstra, directeur-bestuurder van Woningstichting Barneveld, de aanneemovereenkomst. De verwachte oplevering is eind 2016.

Het gebouw verrijst straks aan de Van den Berglaan, tegenover woonzorgcentrum Nieuw Avondrust. Vlakbij het centrum van Voorthuizen, op de grens van de wijk Kromme Akker.

Nu ligt er nog een groot groen grasveld. Straks een mooi ...

DONDERDAG 26|11

Make-over stap 1: Ami Kappers

Christa begint met het uitkammen en knippen van het haar. Ze knipt het haar in verschillende laagjes, waarbij zorgvuldig wordt gekeken naar de lengte. "Ze kwam binnen met een lengte dat eigenlijk gewoon wat slapjes hing. Ik ga er nu meer boost en veel meer volume inbrengen", vertelt de enthousiaste kapster. "Ik zag de oproep voorbij komen op Facebook en ik wilde een keertje iets anders. Ik ben dol op zulke dingen, maar had eigenlijk niet verwacht dat ik uitgekozen zou worden.", vertelt Anouk onder het genot van een kop koffie. Het haar van Anouk had bij ...

1/1

WOENSDAG 25|11

BARNEVELD - Aanstaande zondagavond 29 november is Edgar Holder in Barneveld voor een Healing Night.


Edgar Holder is oprichter en voorganger van Levende Steen Ministries in Spijkenisse, auteur van verschillende boeken en is wekelijks te zien op SBS 6. Aanstaande zondagavond 29 november is hij bij DoorBrekers in Barneveld te gast voor een Healing Night. Tijdens deze avond staat onderwijs over genezing en het bidden voor zieken centraal. Holder staat bekend om zijn fundamentele, humoristische en heldere onderwijs, in het bijzonder als het gaat om genezing. De avond wordt gehouden in de ...

VRIJDAG 27|11

VOORTHUIZEN - Op vrijdag 11 december vindt in Voorthuizen de feestelijke opening plaats van een nieuw Klompenpad: het Griezeveensepad. Het Griezeveensepad is een rondwandeling van veertien kilometer door het mooie buitengebied van Voorthuizen. Wandelen over hessenwegen, door bos, weilanden en hei. De opening vindt plaats om 11.00 uur bij Eethuisje De Heuveltjes, Apeldoornsestraat 36-1 in Voorthuizen. Wethouder Gerard van den Hengel en de mysterieuze barones Wilbrink gaan het startpaneel onthullen. Daarna wandelt het publiek een deel van het Klompenpad. Iedereen is van harte welkom bij de ...

VRIJDAG 27|11

'Animals in Art' is de titel van de nieuwe expositie in ons Nairac-museum. Prachtige tekeningen, glassculpturen en beelden van allerlei dieren. Door de ogen van kunstenaars gezien en met hun handen geschapen tot de verbeelding sprekende wezens. Vorige week vrijdag mocht ik de tentoonstelling openen met werken uit de collectie van ons Barneveldse echtpaar Victoria en Henk de Heus-Zomer.

Aanvankelijk dacht ik dat een openingswoord over politiek, kunst en cultuur wel zou passen. Hoewel, met een politiek debat in onze gemeenteraad voor de boeg over de toekomst van het Schaffelaartheater, zou ik me ...

Agenda

Vrijdag 11 december

11:00
Voorthuizen

Zaterdag 19 december

10:00
Kootwijk

Zaterdag 19 december

20:15
Barneveld
Wat spreekt jou het meeste aan?
Lokaal Adverteren