dinsdag 04 augustus 2015
TOP NIEUWS

DONDERDAG 30|07

BARNEVELD - Vandaag was het alweer de derde Oud Veluwse Markt van 2015.Oude ambachten, een gezellige kindervlooienmarkt, een scala aan stands, torenklimmen, een authentieke Barneveldse broodmaaltijd, boerenveilingen én heel veel muziek en dans.

Volksdansvereniging Mie Katoen uit Tilburg was deze donderdag te gast in Barneveld.De kinderen mochten na het optreden met hun meedansen .... en dat deden ze maar wat graag.Zeker de zevensprong vonden ze heel leuk en is ook in het buitenland ook altijd een groot succes.

De volgendeOud Veluwse Markt is op donderdag 6 augustus.

...
1/1

DONDERDAG 30|07

BARNEVELD - Woensdagavond werd de nieuwe kleding getoond voor mederwerkers van het Ballonfiësta Barneveld. DankzijBossenbroek Man & Woman loopt iedereen er binnenkort heel trendy en fris bij!

Ook deze zomer kunt u weer genieten van het BallonfiëstaBarneveld! Van 19 tot en met 22 augustus 2015 gaan er dagelijks weer tientallen luchtballonnen de lucht in. Een prachtig evenement voor het hele gezin!

Ieder jaar reizen duizenden bezoekers af naar de Koewei in Barneveld om naar dit luchtballonnen spektakel te komen kijken. Meer dan 30 luchtballonnen, waaronder een aantal bijzondere special ...

DINSDAG 28|07

BARNEVELD - Barneveldse ondernemer Henrie van Beusekom (Orlaco) wil graag een steentje bijdragen aan een betere wereld. Gelukkig is hij de enige niet. Het raakt en motiveert hem dat verschillende mensen hun medemens, of -dier(!) belangeloos en met tomeloze inzet helpen. Henrie is daarom een initiatief gestart om deze mensen te belonen vanwege hun goede daden en anderen op te roepen hun voorbeeld te volgen.

Henrie is naast ondernemer ook begenadigd DJ. Als aftrap van zijn initiatief heeft hij daarom een zomerse dance-track gemaakt, met daarbij een videoclip waarin de eerste twee weldoeners een ...

1/1

DINSDAG 28|07

VOORTHUIZEN- Eind augustus start Van Wijnen Harderwijk B.V. in opdracht van Woningstichting Barneveld, met de sloop van de zes woningen uit de jaren ’60 aan de Nieuwe Kampstraat 3 t/m 13 in Voorthuizen. Dit gebeurt ter voorbereiding op de grondwerkzaamheden en de start van de nieuwbouw in september. De woningstichting bouwt op die plek zes seniorenappartementen met een centrale lift en een twee-onder-één-kapwoning voor 55- plussers terug. Naar verwachting worden de woningen voor de bouwvak van volgend jaar opgeleverd.

Op dit moment zijn er hekken om de woningen geplaatst. Medio augustus ...

1/1

VRIJDAG 24|07

VOORTHUIZEN- Het Voorthuizense Oogstfeest, dat zaterdag 25 juli zou worden op de hoek van de Noordersingel en de Overhorsterweg, gaat niet door.

Aangezien er veel wind en regen wordt voorspeld voor zaterdag, denken de organisatie dat het verstandig is om het evenement te verplaatsen naar eind augustus.
De organisatie heeft een verzoek bij de gemeente Barneveld ingediend om het Oogstfeest te mogen verplaatsen naar zaterdag 29 augustus.

GISTEREN 03|08

VOORTHUIZEN - André van Vliet geeft vijfde orgelconcert in zomerserie Voorthuizen. Op zaterdag 8 augustus a.s. zal de organist André van Vliet het vijfde orgelconcert geven in zomerserie in de Gereformeerde kerk aan de Hoofdstraat te Voorthuizen.

De verrichtingen van de organist zijn via de beamer visueel te volgen. André van Vliet werd op 18 Augustus 1969 in Benschop geboren. Op 9-jarige leeftijd begeleidde hij de kerkdiensten in zijn woonplaats. Orgellessen volgde hij bij de bekende organist Herman van Vliet, die hem ook de liefde voor de met name Franse romantiek bijbracht. Op het ...

VRIJDAG 31|07

BARNEVELD -Kasteel de Schaffelaar krijgt een nieuw interieur. De zalen krijgen ieder hun eigen sfeer die past bij het kasteel en deze tijd.

Zaterdag 29 augustus vindt de opening plaats.Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom om het kasteel te bezichtigen. Het belooft een gezellige middag te worden met rondleidingen door het kasteel en divers entertainment, waarbij kinderen ook van harte welkom zijn!

Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Agenda

Vandaag

09:30
Garderen

Woensdag 05 augustus

10:00
Voorthuizen

Woensdag 05 augustus

14:00
Kootwijk

Donderdag 06 augustus

07:00
Barneveld

Zaterdag 08 augustus

08:30
Garderen

Donderdag 13 augustus

07:00
Barneveld
De volgende keer een man voor de make over in Barneveld Magazine?
test