Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:35:31 Valkhof Barneveld 3772EA 76897 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

dinsdag 26 september 2017
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 25|09

BARNEVELD - Het Dorpsplein in Ruimzicht was deze week het toneel van een feestelijke bijeenkomst: 35 medewerkers van zorggroep ENA zijn geslaagd na een intensief opleidingstraject.

 

Medewerkers zijn met succes geslaagd als helpende, verzorgende IG, verpleegkundige of HBO praktijkopleider. Bovendien heeft een medewerker haar opleiding succesvol afgerond waardoor zij nu professioneel casemanager dementie is. Sommige medewerkers hebben er trajecten van meer dan twee jaar opzitten, zoals wanneer je bijvoorbeeld van verzorgende tot verpleegkundige bent opgeleid. Deze week is de eerste ...

ZATERDAG 23|09

BARNEVELD - Zaterdag 23 september was een prachtige dag voor de vierde Blote Voeten Tocht. Doel van de tocht is zo veel mogelijk geld bijeen te brengen voor hersteloperaties van vrouwen en meisjes in Ethiopië die als gevolg van een noodlottige bevalling ernstige inwendige schade hebben opgelopen en incontinent zijn geworden. Een operatie kost 450 euro.

 

Het was een wandeling voor vrouwen en meisjes door vrouwen en meisjes. Elke stap draagt bij aan de kosten van een operatie en daarmee aan een waardig bestaan en een gezonde toekomst voor deze jonge vrouwen.

 

De voorlopige ...

VRIJDAG 22|09

BARNEVELD - De Diamonds vrouwenconferentie is voor meiden en vrouwen van alle leeftijden en iedereen is welkom. 'Er hebben zich inmiddels meer dan 400 vrouwen aangemeld,' aldus Ilona Paauwe, oprichter van Diamonds en samen met haar man senior pastor bij DoorBrekers.

 

'We komen als vrouwen samen om de plek in te nemen die God vrouwen geeft. Niet vanuit rebellie of een soort feminisme. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus. We bidden, we aanbidden en we vieren met elkaar dat Jezus leeft en leven geeft. Diamonds is een plek waar we willen dat dromen ontwaken en ...

VRIJDAG 22|09

Eline Zom is 31 jaar en woont in Barneveld. Ze is getrouwd met Frank en trotse moeder van drie kinderen. Op de vraag of ze ook een baan heeft antwoordt ze: ,,Ik ben gezinsmanager, dat klinkt wat luxer dan huisvrouw". Midden in de nacht stuurde ze een mailtje naar de redactie van het Barneveld Magazine. Tot haar eigen verbazing werd ze uitgekozen. Om half tien werd Eline verwacht bij Salon Uniek.

 

Ze wil graag eens iets anders, maar de durf was er nooit. ,,Ik ben aan gemoedigd door familie en vrienden. Ik wil graag een aantal kilo afvallen en ben toe aan een nieuwe look. Als je wilt ...

1/1

DONDERDAG 21|09

BARNEVELD - De gemeente Barneveld heeft de afgelopen jaren – samen met VluchtelingenWerk Barneveld en Welzijn Barneveld – vele tientallen statushouders opgevangen, gehuisvest en een integratieproject aangeboden. De ‘coaches vestiging’ en de ‘taalcoaches’ speelden daarbij een belangrijke rol. Zij begeleiden de statushouders vanaf het moment dat zij in Barneveld arriveren zo’n acht maanden waarna de statushouders hun plekje in Barneveld moeten hebben gevonden.

 

VluchtelingenWerk Barneveld kan voor de komende tijd nieuwe coaches vestiging en taalcoaches gebruiken. ...

GISTEREN 25|09

BARNEVELD - Barneveld verruimt de mogelijkheden om een rotonde te adopteren. Dat besloot het college eerder deze week. Het is de bedoeling dat niet meer alleen ‘groen-gerelateerde’ ondernemers (hoveniers, bloemisten, kwekerijen) in aanmerking komen, maar álle bedrijven en organisaties in Barneveld waarbij voor een aantal rotondes specifiek wordt gezocht naar de invulling met kunstuitingen. 

 

De gemeente Barneveld streeft naar een afwisselende, verzorgde en aantrekkelijke openbare ruimte. Middencirkels van rotondes zijn een blikvanger in de openbare ruimte. Tot op heden ...

ZATERDAG 23|09

BARNEVELD - Ongeveer 1450 huishoudens in Barneveld zitten sinds zaterdagmiddag zonder stroom. Het gaat om het postcode gebied 3771 en 3772.

 

De oorzaak van de stroomstoring is nog onbekend. Monteurs van Liander zijn onderweg. De verwachte eindtijd is 19.00 uur.

Agenda

Zaterdag 28 oktober

20:00
Achterveld
Welke straf voor achterlaten hond in hete auto
Aantal stemmen:
  1970
58%
  Politie moet hoge boete geven

35%
  Hond in beslag nemen

7%
  Alleen dierenartskosten betalen

Lokaal Adverteren